Vyskúšajte nekonečné dáta bez viazanosti:
sobota, 27 apríla, 2024
NovinkyRecenzieTechnológie

Recenzia: Mercusys MR80X – kvalitný signál za super cenu!

Nadčasový dizajn, rýchlosť až 3Gbit/s a skvelá cena! To je nový Wi-Fi router Mercusys MR80X. Tento dvojpásmový Wi-Fi router vám pomôže vytvoriť stabilnú sieť bez oneskorení a perfektný dosah do každého kútu domu či kancelárie, ktorý sme si vyskúšali aj na vlastnej koži. Viacej vám však už prezradí recenzia na Mercusys MR80X nižšie.

Plný signál, vysoká rýchlosť a viacero zariadení bez problémov

Vďaka štyrom viacsmerovým anténam, ktoré používajú technológiu Beamforming, alebo aj “modelovanie lúča” vám router Mercusys MR80X zaručuje stabilnejšiu sieť ktorá sa formuje tak, aby v každom kúte vašej domácnosti bol signál naozaj perfektný. S MR80X už nebudete mať problém so “slepými zónami”, keďže signál sa dostane aj tam, kde predtým nebol a nerobia mu problém ani hrubé steny. Viacej zariadení naraz tiež nerobí MR80X žiadny problém. Technológie OFDMA a MU-MIMO mu dávajú možnosť komunikovať až so štyri krát viac zariadeniami ako pri starších technológiách a to dokonca bez poklesu rýchlosti, alebo stability signálu. Rýchlosť pripojenia vám zaručí technológia Wi-Fi 6 ktorá garantuje rýchlosť až 3 Gbit/s. Rýchlosť pripojenia je tu rozdelená dvojpásmovo a to medzi 2,4GHz a 5GHz pričom pásma dokážu fungovať súbežne a vďaka technológií Smart Connect sú spojené do jednej siete Wi-Fi. 2,4GHz pásmo určené skôr na bežné surfovanie na internete a menej náročné úkony, pracuje s rýchlosťou 574 Mbit/s. 5GHz pásmo určené na náročnejšie úkony ako hranie online hier, alebo streamovanie videa vo vysokej kvalite, pracuje s ostatnými 2 402 Mbit/s. Zariadenia si potom sami zvolia pásmo, ktoré im poskytne najlepší signál a rýchlosť. MR80X ponúka aj super rýchle gigabitové káblové pripojenia pre zariadenia, ktoré nemôžete, alebo nechcete spojiť bezdrôtovo.

🏷POZRIEŤ WI-FI ROUTER MERCUSYS MR80X NA ALZA.SK

✅️POZRIEŤ UŽÍVATEĽSKÉ SKÚSENOSTI A POROVNANIE CIEN NA WI-FI ROUTER MERCUSYS MR80X NA HEUREKA.SK

Mercusys MR80X
Mercusys MR80X má krásny dizajn a zapadne do modernej obývačky, aj ku hernému setupu

Šetrenie energie

MR80X myslí aj na vaše mobilné a IoT zariadenia. Pracuje totižto aj s technológiou (TWT) Target Wake Time, ktorá šetrí energiu vašich zariadení počas dátových prenosov. Dátové prenosy sú taktiež efektívnejšie vďaka technológií BSS Color, ktorá zabraňuje iným Wi-Fi sieťam narúšať signál tej vašej.

Vyššia bezpečnosť

Bezpečnosť je v dnešnej digitálnej dobe veľmi dôležitá. Netreba brať na ľahkú váhu ani kybernetické útoky, krádeže osobných dát či odpočúvanie. Mercusys MR80X sa na vašu bezpečnosť patrične pripravil, používa najnovší šifrovací štandard WPA3, vďaka ktorému dokáže vaše dáta a aj samotné zariadenia pripojené v sieti chrániť. Toto šifrovanie je považované za neprelomiteľné a vytvára účinnú ochranu pred potencionálnymi hrozbami.

Pokiaľ chcete mať v dome či v kancelárií stabilný a rýchli internet, venovať sa bez otravných výpadkov a dlhého načítavania práci či aktívnemu relaxu pri hrách, Mercusys MR80X je skvelý Wi-Fi router za solídne peniaze. Práca na dvoch notebookoch súčasne spolu s dvomi pripojenými smartfónmi a pustenou hudbou bežala úplne bez problémov, no problémy nenastali ani pri dátovo náročnejších operáciach, ako je hranie online hier na Playstation 5 či sledovanie online prenosov v najvyššej kvalite. Skúsenosti s týmto routerom teda môžeme hodnotiť jedine kladne a veríme, že vám recenzia na Mercusys MR80X pomohla pri rozhodovaní. Nezabudnite taktiež pozrieť mesh systémy od značky Mercusys, kvalitné modely Halo H70X a Halo H80X a pokiaľ chcete mať istotu, že o vaše dáta neprídete, odporúčame využiť aj služby, ako napríklad záchrana dát.

3 thoughts on “Recenzia: Mercusys MR80X – kvalitný signál za super cenu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *