Vyskúšajte nekonečné dáta bez viazanosti:
nedeľa, 28 apríla, 2024
Kryptomeny a NFTNFTsNovinkyTechnológie

Akú funkciu budú mať NFTs v metaverse? Metaverse Lead Polygon Studios tvrdí, že kľúčovú

Metaverse je veľká téma, ktorá je tu s nami už celé dekády. Prvé zmienky o virtuálnom svete, kde sa ľudia budú stretávať pomocou avatarov sa objavili v literatúre už v roku 1992. Až od roku 2020 však táto vízia naberá reálne scenáre. Akú funkciu budú v metaverse plniť NFTčka?

Metaverse, teda virtuálny svet, nás ako ľudstvo fascinuje už dlhé roky. Spomínané prvé zmienky a vízie o metaverse sa objavili už v roku 1992 v novele Neala Stephensona a neskôr bola táto téma predmetom mnohých sci-fi filmov, poviedok a seriálov. Za zmienku určite stojí napríklad Ready Player One z roku 2018. Žiadny z týchto sci-fi príbehov však nepredpovedal koncept NFTs. Akú využitie teda budú mať?

INVESTUJTE DO NFTs, KRYPTOMIEN A METAVERSE BEZPEČNE S BURZOU BINANCE

NFTs ako virtuálny list vlastníctva

Metaverse Lead Polygon Studios Brian Trunzo tvrdí, že dátové jednotky zapísané do blockchainu, budú tvoriť kľúčovú funkciu vo vlastnení všetkých predmetov vo virtuálnych svetoch. Nezameniteľný token, tok dát, ktorý môže reprezentovať 3D model, alebo hocijaký iný súbor a má preukázateľne originálneho majiteľa totižto podľa jeho slov bude fungovať ako list vlastníctva na všetko hodnotné, čo bude v metaverse existovať. Preto môžeme očakávať že sa postupne a nevyhnutne stane NFTčkom v podstate všetko čo poznáme.

Brian Trunzo taktiež napríklad verí, že digitálny svet módy vo forme NFTs jedného dňa prevýši dnešný skutočný módny priemysel, ktorý má hodnotu 2 biliónov dolárov, čo je veľmi odvážne tvrdenie. Ak sa však pozrieme na to koľko peňazí sa dnes pohybuje v tzv. “herných skinoch” a koľko sú ochotný ľudia platiť za tieto modely, zdá sa, že Brian nemusí byť ďaleko od pravdy.

Ak chcete nakupovať NFTs a kryptomeny či investovať do metaverse bezpečne, vyskúšajte najväčšiu burzu na svete – Binance! Pozrite si porovnanie NFTs trhov.

Disclaimer: toto nie je investičné ani finančné poradenstvo, investovanie do kryptomien a NFTs so sebou nesie riziko straty, investujte opatrne.

One thought on “Akú funkciu budú mať NFTs v metaverse? Metaverse Lead Polygon Studios tvrdí, že kľúčovú

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *